Zwemmen met een maatje meer 

Zwemmen is een geschikte sport voor kinderen, jeugd en volwassenen met een maatje meer. Het bevordert afvallen, verbetert de conditie en draagt bij aan een evenwichtige levensstijl. Het lichaamsgewicht wordt als het ware gedragen door het water, gewrichten en spieren worden minder belast waardoor de kans op blessures kleiner is. Deze vorm van bewegen heeft een zeer positief effect op hart en bloedvaten en het herstel van het bewegingsapparaat van de mens. 

Privacy gegarandeerd

Zwemschool De Abeel werkt met kleine groepen om iedereen voldoende individuele aandacht en begeleiding te kunnen bieden. Er zijn geen andere activiteiten en privacy wordt geboden door het sluiten van rolgordijnen rondom de zwemzaal.

Het programma

Tijdens de lessen wordt er onder professionele begeleiding gewerkt aan conditie en spieropbouw. Doordat gewrichten minder belast worden in het water is de kans op blessures minimaal.

Naast inspannen is er ook ruimte voor ontspannen en gezellig samenzijn. De les kan worden afgesloten met een lekker kopje koffie. 

Uitbreiding

Bij voldoende aanmeldingen ook lessen in de avond.

Bij voldoende aanmeldingen ook Body Positive voor kinderen/jeugd.

naar-de-lestijden1