Nationaal erkende diploma's

Onze zwemschool is een erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale zwemdiploma's. Dit betekent dat de kwaliteit bewaakt wordt door een onafhankelijk orgaan: Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) / NRZ. Rapporteurs van deze bond komen tijdens het diplomazwemmen kijken en beoordelen zowel het niveau van de zwemmers als dat van de organisatie. Bij een goed niveau wordt de jaarlijkse erkenning toegekend.

De NPZ / NRZ houdt zich ook bezig met innovatie en educatie. Een speciale afdeling zorgt er voor dat de zwemeisen afgestemd blijven op ontwikkelingen in de zwemwereld.

Structuur en groepsgrootte

Zwemlessen kunnen zowel groepsgewijs, in kleine groepjes (één op vier), als individueel (één op één) worden gevolgd. De lessen duren een half uur. Lessen voor diploma A, B en C zijn tweemaal per week.

Ook voor volwassenen

Behalve zwemles voor kinderen bieden wij ook zwemles voor volwassenen aan. Ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om privé lessen te volgen.

Te behalen diploma's en daarna

Wij leiden op voor het Zwem ABC (diploma A, B en C); zwemvaardigheid 1; Snorkelen 1,2 en 3 en Survival zwemmen 1,2 en 3. Daarna kunnen de kinderen doorgaan met Aquasporten voor kids.

naar-de-lestijden1