Zwemschool De Abeel bestaat 15 jaar en dat willen we samen met u vieren!

zwemschool  peuters


Vanaf augustus 2000 heeft de zwemschool ruim 6000 kinderen opgeleid tot veilige zwemmers. Naast het zwem-ABC biedt Zwemschool De Abeel voor jong en oud nog veel meer zwemactiviteiten. Een levenlang zwemplezier kan hier dan ook letterlijk genomen worden.
Begonnen op een huurlocatie en in 2005 de nieuwe accommodatie geopend aan de Dorpsweg in Someren waarbij destijds al goed gekeken is naar de toekomst. De huidige accommodatie voldoet dan ook prima aan de voorwaarden. Steeds meer diverse doelgroepen weten hun weg te vinden naar het zwembad.
Behalve voor baby’s, peuters en jonge kinderen, zijn er tal van activiteiten voor jeugd, (jong)volwassenen en ouderen met of zonder beperking.
Op onze website www.zwemschool-deabeel.nl vindt u uitgebreide informatie over diverse activiteiten per doelgroep. Ook is Zwemschool De Abeel actief op Facebook en Siris Magazine.
Samen met een sterk team van ervaren instructeurs staat eigenaar Jose Maas voor een hoge kwaliteit van de lessen. Plezier en veiligheid zijn vanzelfsprekend.
Alle zwemmers van Zwemschool De Abeel ontvangen in de week van 5 t/m 11 september een attentie. Voor de volwassenen is er een mooie zwemtas en voor de kinderen een leuke frisbee. Ook is er in die week gratis koffie/thee met iets lekkers.
Voor onze nieuwe zwemmers hebben we een leuke actie waarover u meer leest in de advertentie in diverse weekbladen.
We heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen of deel te nemen aan één van onze vele activiteiten.
Graag maken we tijd voor u. Fijn als u ons dan even van tevoren laat weten wanneer u binnen loopt. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bellen naar 0493-494955.